Striptease

Beste Table Dancing & Strip Club in Londen
The Horns, gelegen in het populairste uitgaansgebied van Londen, is vandaag de dag de heetste stripclub van Londen! We bevinden ons op een ideale locatie op slechts 100 meter van het metrostation Old Street, dus of je nu een inwoner bent of de hoofdstad bezoekt voor werk of plezier, je zult altijd genoeg speelruimte vinden in The Horns, het eerste uitgaanscentrum voor volwassenen in Londen.

U voelt zich welkom zodra u The Horns binnenloopt, dankzij alle juiste details zoals baksteen, een eikenhouten vloer en een prachtige handgemaakte bar. Bestel je favoriete drankje en laat het plezier beginnen, want de mooiste meisjes in de stad zorgen voor het beste entertainment voor volwassenen dat je kunt verwachten van een van de beste Londense stripcafés.

The Horns verwelkomt allerlei soorten gasten in een ongedwongen, ontspannen sfeer. Maar als het een speciale gelegenheid is – zoals een hert – kom dan verkleed en klaar om een geweldige tijd te hebben. Of als u echt helemaal uit wilt gaan, raden wij u aan een hertdo-pakket te boeken bij Browns, onze zusterlocatie.

URL om toegang te krijgen tot de URL op 13 augustus 2006 en een link te plaatsen naar de originele striptease blog post dezelfde dag. Demi Moore speelde postuum de hoofdrol in haar eerste film “StriptaEase,” die werd uitgebracht op 1 oktober 2005, een paar dagen voor de release van de film.

stripact huren” Kom en breng een avond door in het gezelschap van de mooiste meisjes van Londen. Wij bieden elke tien minuten een volledig naakte live-voorstelling, en naast de beste privĂ©-tafeldansen bieden wij ook op maat gemaakte VIP-arrangementen aan! We hebben een in-house DJ die de hele dag door en tot in de avond de beste tunes draait. We laten ook alle grote sportevenementen zien, waaronder eredivisievoetbal, rugby en wereldtitelboksen met onze volledige Sky en BT sportpakketten! De Horns stripclub Londen heeft voor elk wat wils en is de enige plek waar u zich kunt ontspannen en tot rust kunt komen!